Krönfeldt Dressage - Företagsmeddelande
RSS Bli fan

Senaste inläggen

Film från träning
Dressyrhjälmar
Hästsportmässan
En video till...
Film på Denver!

Kategorier

Träning
Utbildningshästar
Utrustning
Vardagsliv
Xanadoo Vena
drivs av

____________________________

Film från träning

Bättre sent än aldrig... Jisses. Har haft så mkt att göra att jag har glömt bort att lägga ut film på fina Dottie när vi för första ggn var och tränade hos Liane uppe i Nyköping :)

Hon var duktig som alltid. Lite skygg, men det släppte snabbt. Vi jobbade mycket på att få henne genomsläpplig och att hon ska vara på tygeln, inte att man lite granna håller henne där. Det var huvudfokus. Jobbade även en del med skolor i trav, skänkelvikningar, skrittpiruetter och även lite förvänd galopp. Just den förvända har varit lite svår med henne då hon gärna slår om. Men denna gången var hon duktig och gjorde fin förvänd på böjt spår. Skönt att kunna träna sånt i 60 meters ridhus, det vi har ridit i hemma där hon står nu är bara 40 meter, vilket blir trångt på en så pass storgalopperad häst. 

Idag ska dock Dottie få flytta till Assedun, där Denver står. Fick det härliga beskedet på fm nu att en plats blev ledig idag (vi hade fått mitten, slutet av mars innan), så vi ska flytta henne nu i em. Riktigt härligt :) Där finns det 60 meters ridhus, vilket kommer underlätta mycket i hennes utbildning. 

Här kommer två filmsnuttar. 

Du behöver en Flash Player för att kunna se detta
Xanadoo Vena and Josefine Krönfeldt training
Du behöver en Flash Player för att kunna se detta
Xanadoo Vena training

Tycker redan det är stor skillnad på henne, hon tar för sig mer och förstår lite mer för varje dag vad det är vi är ute efter :) Fina tjejen!!!0 kommentarer på Film från träning:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint