Krönfeldt Dressage - Företagsmeddelande
RSS Bli fan

Senaste inläggen

Film från träning
Dressyrhjälmar
Hästsportmässan
En video till...
Film på Denver!

Kategorier

Träning
Utbildningshästar
Utrustning
Vardagsliv
Xanadoo Vena
drivs av

____________________________

Dressyrhjälmar

OKEEEEEJ, ja det är en dag för sent. Förlåt! Men det har gått i ett här hemma... Har knappt hunnit andas mellan alla sysslor så som hästar och jobb. :)

Hur som helst så tänkte jag lägga ut bild på några av UVEX nyheter :)

En limited edition hjälm som bara kommer att tillverkas i 400 exemplar, som hela världen ska slåss om!

Vrålsnygg i mitt tycke, blå i färgen (även om det syns dåligt på bilden), ett måste för min del, så en sådan kommer jag att rida runt i ;) Får bli min tävlingshjälm till kavaj. Har ju alltid ridit i svart förut, men nu köper jag mig en ny kavaj för att kunna använda denna skönhet. Känns dessutom kul att kunna ha både blåa och svarta hjälmar, just när jag är profilryttare för ett märke som UVEX :) Lucky me!

KOMMER I MAJ!
Denna bruna skönhet är även det, en hjälm jag kommer visa mig mycket i. Den kanske inte ser så snygg ut på bilden, men ack så läcker den är i verkligheten! Chokladbrun velour i grunden, den lite bronsfärgade "frostiga" inramningen och så skinnet i mitten. Jag lovar, den är brutalt snygg!

KOMMER I MAJ!
Här är samma hjälm fast i svart och med lackad inramning. Så pass diskret och enkel, men ändå så speciell! Sjukt snygg. Önskar man kunde ha en hjälm till varje tillfälle man rider. Eller en ordentlig hjälmgarderob :)

KOMMER I MAJ!Detta är min nya tävlingshjälm till frack! En riktig skönhet. Svart velour, matt inramning, glittrig mitt och så ett par stenar i inramningen. MUMS! Oerhört stilren och snygg. En riktig glamourhjälm, tummen upp!

Finns i handeln nu!Samma hjälm fast nu i blått. Minst lika snygg den. Hjälmhimlen, oh yes!

KOMMER I MAJ!

Där har ni fått lite smått och gott ifrån UVEX, mina dressyrfavoriter. Tycker det är så härligt att det går "mode" i hjälmar. Det betyder att vi kanske lite omedvetet lägger pengar på säkerhet (vilket vi väldigt ofta struntar i), just för skönhet och utseendet skull. Men nu köper vi i 90% av fallen hjälmarna för att vi vill vara snygga i dem, men som sagt, bonusen är den att man även blir säker. Förr red de flesta utan hjälm, framför allt de ryttare som är på lite högre nivå. Nu ser man sällan någon utan. Det är verkligen positivt! Tänk vad många liv man kan spara på detta. Risken är nog inte heller lika stor att man sitter och rider i en gammal, sliten hjälm, som man förmodligen även har ramlat av ett par gånger med också, utan att vi har nya och moderna hjälmar på huvudet. Positiv trend. Och det känns lite mer modernt med hjälm än med hatt ;) I mitt tycke är det även mer bekvämt och lite mer sportigt. Stor tumme upp på det, eller vad säger ni?!

Keep up this trend, it's good for us :)


0 kommentarer på Dressyrhjälmar:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint