Krönfeldt Dressage - Företagsmeddelande
RSS Bli fan

Senaste inläggen

Film från träning
Dressyrhjälmar
Hästsportmässan
En video till...
Film på Denver!

Kategorier

Träning
Utbildningshästar
Utrustning
Vardagsliv
Xanadoo Vena
drivs av

____________________________

Hästsportmässan

Idag har mamma och jag varit på hästsportmässan i Stockholm. Först och främst var vi där för att se min sponsors kommande produkter men även för att få lite inspiration! Peter som han heter, har tagit fram ett nytt märke som heter HRS och som tillverkar läderprodukter. Kandar, träns, pannband, hjälptyglar, sadelgjordar, boots, chaps och lite annat kommer att finnas i deras kollektioner. Otroligt snygga och speciella grejer som nog tilltalar oss som gillar lite "glammiga" grejer. 
Jag har hjälpt honom med utprovningar, tycke och smak när det gäller design och trender, testa hur grejerna blir efter användning o.s.v. Än så länge har jag första kollektionens träns hemma, som mina hästar går med. De har redan blivit väldigt uppmärksammade av näst intill alla som ser dem. 

Första kollektionen kommer nu i månadsskiftet och kommer att bestå av några träns, mycket pannband, en härlig dressyrgjord och en väldigt bra och funktionell gramman. Alla kollektioner är "limited edition" och går alltså bara att få tag i en gång, det kommer bara en sändning. Detta gör att produkterna känns lite mer exklusiva :)

Många tycker att de påminner en hel del om OS (Otto Schumacher). Lacken som finns på både pannbanden och på nosgrimmorna på HRS produkter tycker jag dock är snyggare än OS lack. Det är lite metallic look på "vår" lack. Det gör att det blir en helt annan lyster i den bruna och att den inte ser blek ut. Otroligt läckert :) 
OS är ett dyrt märke, det känner de flesta till. Ändå köper vi dem! Jag tyckte inte heller det fanns något annat jag ville ha förut, men nu tycker jag absolut de har fått konkurrens :) Det som är kul med detta är att alla har råd att köpa det! Det gör det hela lite roligare. 

Dessa produkter kommer ni sen kunna köpa ifrån mig! Dels på hemsidan men jag kommer även ha med mig lite prylar i lastbilen när vi är ute och åker, så man kan handla "där och då" och få med sig grejerna hem direkt :) Har märkt att många skulle uppskatta det. 

Nog med snack. Bildbomb ---> Klicka HÄR!

OBS, detta är produkter som kommer till hösten 2013!!! 

Kandar med lack, brunt och svart med bling
Höstens största nyhet blir kandaret! Otroligt snyggt med välarbetad och mjuk nosgrimma. Lack på pannband och nosgrimma. Kommer säljas komplett med tyglar för cirka 1700 kr.Kompletterar med UVEX nyheter imorgon :)

0 kommentarer på Hästsportmässan:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint