Krönfeldt Dressage - Företagsmeddelande
RSS Bli fan

Senaste inläggen

Film från träning
Dressyrhjälmar
Hästsportmässan
En video till...
Film på Denver!

Kategorier

Träning
Utbildningshästar
Utrustning
Vardagsliv
Xanadoo Vena
drivs av

____________________________

Välkommen Denver + Liane träning

I söndags eftermiddag kom 4,5-åriga valacken Denver till mig. Han ska stå här i ridning ett par månader under tiden hans ägare Renée opereras. En stor men jättetrevlig och snygg kille som verkar se allt från den positiva sidan. Det ska bli jättekul att se vad vi kan jobba på under tiden han står här :)

Igår var vårt första ridpass ihop (om man bortser från i söndags när jag satt upp en sväng innan ägaren åkte). I söndags var det lite spänt, nytt ställe, lång resa, ny ryttare.... Inte lätt att vara liten :) men redan igår var allt mycket bättre och han var riktigt rund och fin. Vi jobbar mycket i en lite rundare form för att han ska få upp ryggen och jobba upp muskulaturen i första delen av halsen, närmast bogen. Mycket smidighet i sidorna och övergångar :) mycket duktig som sagt! Men vi longerade lite innan jag satt upp då det var mycket energi som ville komma ut på en gång, så väl var väl det :) bättre att göra så än att ha en massa spänning när man sitter på och inte riktigt känner varandra än!

Dottie var även och tränade på Solla Gård, där vi hade lyckats få Liane att landa. Jag, Lotta Esping, Frida Berg och Matilda Johansson (alla Rappestadryttare) var och putsade på formen.

Snäckan skötte sig alldeles utmärkt trots ett tittigt ridhus. Är verkligen imponerad över hur hon hanterar allt. Hon hann vara hos mig i knappt 4 dagar innan hon åkte på Knytis och nu träning igen. Ut i hetluften! Men hon verkar njuta av det. :) <3 vi övade vidare på rundheten och ryggverksamheten, övergångar och mycket elasticitet. Hon har redan gjort stora framsteg sen torsdagens sista pass på Knytis, duktiga tjejen!

Här kommer en bild på Denver efter gårdagens ridpass :) puss på honom! (Ska se om jag får in något litet filmklipp på Dottie sen)3 kommentarer på Välkommen Denver + Liane träning:

Kommentarer RSS
Renée on den 5 februari 2013 11:04
Åh vad roligt att läsa! Jag tror att Denver kommer få det jättebra hos dig och jag tycker det är kul att du skriver lite om honom här så jag kan gå in och läsa när jag har allt för stor Denver abstinens...
Svara på kommentar


Lotta on den 6 februari 2013 10:25
Hej! Står du på Assedun?
Svara på kommentar


Josefine on den 6 februari 2013 17:41
Renée, det är klart att jag skriver om Denver! Passar ju perfekt när du får lite abstinens och så vill jag ju visa hur fin han är :) Lotta, ja, Denver som jag skriver om här står på Assedun. Har du också häst där?? /Jossan
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint