Krönfeldt Dressage - Företagsmeddelande
Josefine Krönfeldt

Josefine är en målinriktad och ambitiös ryttare som alltid presterar som bäst när det gäller. I stallet är det mycket tid och kärlek som läggs på hästarna och med hjälp av sina goda tävlingsnerver har hon skördat många framgångar på tävlingsbanorna både i Sverige och internationellt.

Redan som 13-åring började Josefine tävla stor häst mycket framgångsrikt på LA-nivå. Som 16-åring började hon rida den godkända hingsten Poet 996. Han var sedan innan hopphäst men skolades om till dressyrstjärna och deltog bland annat på EM för juniorer 2009, NM 2011 och SM under åren 2008-2011. År 2010 och 2011 red de Falsterbo Gina Tricot Future Elite och placerade sig högt i samtliga starter. Individuellt SM-silver 2011, NM-silver i lag 2011 och många höga internationella placeringar har hunnits med under åren. Josefine utbildade Poet upp till Svår klass och de placerade sig högt till och med Intermèdiaire I.

Karriären har sedan fortsatt med familjens stolthet Miró. Under sommaren/hösten 2011 tävlade de framgångsrikt på MsvC- och MsvB-nivå med många resultat på över 70%. I april 2012 debuterade de MsvA och St Georges och har sedan dess placerat sig eller vunnit nästintill alla starter. De har trots Mirós tidigare oerfarna liv som dressyrhäst intagit de stora arenorna i Falsterbo Gina Tricot Future Elite och placerade sig 2:a i bägge klasserna. På SM för YR tog de bland annat en individuell 3:e placering under andra kvalet och en 2:a placering i kürfinalen. Under hösten 2012 har de även debuterat Intermèdiaire I med placeringar i samtliga starter. De tränar nu inför att starta Svår klass och sedan satsa på U25 Grand Prix.

Josefine har alltså tagit upp båda hästarna till Svår klass och visar sig ha god hand med unga hästar. Hon vill träna och utveckla sig själv och ta sig vidare uppåt inom dressyren tillsammans med sina hästar. Men att ha roligt och lära sig så mycket som möjligt står högst upp på listan, det är ju trots allt våra bästa vänner.

Hennes tränare är Liane Wachtmeister som också har Knytkalasets Plantskola i "norra" Sverige. Josefine tränar även för David Hunt som har träningar på Vena Dressyrcenter.


Site Builder drivs av  Vistaprint